• Anni Kainulainen

Ei Näin! Pahimmat Meikkimokat Jotka Voit Tehdä

Updated: Jun 4, 2018
Meillä kaikilla lienee ylilyönti jos toinenkin, mitä tulee meikkaukseen. Okei, teini-iän meikkimokat sallittakoon - onhan meidän kaikkien pakko opetella joskus. Lisäksi jälkeenpäin omille nuoruuden viivakulmille tai sinisille luomiväreille on helppo jo nauraa.


Meikkimokat - miksi me teemme niitä?


Työssäni kauneushoitolassa tapaan päivittäin paljon naisia, jotka tuskailevat meikkiongelmien kanssa jatkuvasti. Meikkaus ei olekaan ihan helppoa, ja kuten lähes kaikessa muussakin, myös meikkauksessa harjoitus tekee mestarin (itse olen opetellut 14 vuotta).Silmänrajaukset ovat monelle haastava osa meikkiä.Rakastan itse meikkausta ja minulle se on tapa rentoutua, ja siitä syystä harjoitusta on kertynyt paljon. Tiedän kuitenkin, että kaikille se ei sitä automaattisesti ole, vaan tälläkin hetkellä siellä ruudun toisella puolella saatat olla sinä, jolle ajatuskin meikkaamisesta nostaa tuskan hien pintaan. Meikkaus ei ole sinulle päivittäistä, eikä mieluisaa puuhaa, ja sitten kun "pitäisi" meikata esimerkiksi juhliin lähdössä, et tiedä mistä aloittaisit ja mitä välineitä tai tuotteita tulisi käyttää.


Meikkaus ei ole kuin pyörällä ajo, joka sujuu kuin itsestään kun sen on kerran joten kuten opetellut.

Tietysti meikkaus on vaikeaa, jos sitä ei tee! Meikkaus ei ole kuin pyörällä ajo, joka sujuu kuin itsestään kun sen on kerran joten kuten opetellut. Säännöllinen treenaaminen on tärkeää.


Kulmakarvat ovat monelle kompastuskivi.Jotta meikkauksen opettelu olisi sinulle edes vähän helpompaa, tein videon, jossa näytän muutaman pahimman meikkimokan, joita jokaisen olisi syytä välttää.


Olen oikea henkilö tekemään tällaisen videon, sillä itse olen tehnyt jokaisen näistä meikkimokista, ja vieläpä useaan kertaan. Usko pois. No, virheistä oppii, vai mitä?


Kuvassa kasvojeni oikealla puolella meikkimokat, ja vasemmalla oikein tehty meikki.Oikea ja väärä tapa


Ennen kuin syvennyt videoon, haluan vielä muistuttaa, että meikkauksen kuuluu olla hauskaa, jännittävää, vaihtelevaa ja kokeilevaa. Itse asiassa mitään oikeaa ja väärää ei edes ole! Meikkauksen ei kuulu olla vakavaa, ja aina voit kokeilla kaikkea uutta, eikä haittaa, jos lopputulos ei näytäkään hyvältä.


Meikkauksen kuuluu olla hauskaa, jännittävää, vaihtelevaa ja kokeilevaa.

Meikkaus on myös asia, joka tehdään omaksi iloksi, eikä muiden mieliksi. Joten jos joku ei pidä luomivärisi sävystä, tai tavastasi käyttää aurinkopuuteria, niin sillä ei ole mitään väliä. Pääasia, että itse nautit meikkaamisesta ja meikkisi näyttää sinun mielestäsi hyvältä.
Jos kuitenkin olet meikkaamisessa vasta-alkaja, etkä satu omaamaan hyvin voimakasta tyyliä, johon kuuluu vahva meikki, niin sanoisin että ohjeitani noudattamalla olet suhteellisen turvallisilla vesillä.


Tässä meikissä on moni asia hyvin pielessä.


No, nyt saa turinat riittää. Video löytyy heti tämän tekstin alapuolelta, sekä tästä linkistä. Kommentoi YouTubessa, mikä on pahin meikkimoka jonka sinä olet tehnyt!
© 2020 by Anni Kainulainen.

Lataa tästä Beauty by Annin tietosuojaseloste.

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon