BLOGI

Kannattaako ripsien kestotaivutus?Ripsien kestotaivutuskäsittely on kauneushoitolani suosituimpia käsittelyitä ripsienpidennyksten ohella. Kestotaivutus on ihana palvelu niille, jotka kokevat ripsienpidennykset liian näyttäväksi tai liian "feikiksi", mutta haluavat kuitenkin korostaa katsetta jollain lailla.


Onko sinulla piikkisuorat ripset, jotka eivät taivu edes mekaanisella ripsientaivuttajalla? Jos kyllä, kestotaivutus on erinomainen valinta sinulle! Ripsien kestotaivutuksen ansiosta ripset pysyvät taivutettuina 24/7.


Tässä artikkelissa kerron kaiken, mitä olet saattanut pohtia ripsien kestotaivutukseen liittyen ja luettuasi artikkelin tiedät, kannattaako ripsien kestotaivuutsta kokeilla vai ei. Eiköhän hypätä asiaan!


Mistä on kyse?

​ Hoitolassani teen kestotaivutuskäsittelyitä ranskalaisella Yumi Lashes -merkillä. Kyseessä on uudehko tekniikka, joka saa omat ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimattavia irtokuituja tai mitään muutakaan keinotekoista lisäkettä. Yumi Lashes-käsittelyllä voidaan taikoa suorista ripsistä taipuisat 8-10 viikoksi.

Yumi Lashes syntyi vuonna 2008 ja siitä saakka se on saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailmaa. Kestotaivutuksen avulla ripset pysyvät kaarevina ympäri vuorokauden, meikillä ja ilman.

Kysymyksiä ja vastauksia ripsien kestotaivutuksesta

Miten käsittely tehdään?

Yumi Lashesissa ripsi käsitellään niin, että ripsi taivutetaan tyvestään kohoamaan ylöspäin. Ripset taivutetaan eräänlaisen silikonimuotin päälle, jonka avulla ripset saadaan haluttuun muotoon. Toisin kuin ripsipermanentissa, Yumi Lashes-käsittelyssä käsitellään ainoastaan ripsen tyvi. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pidentävän lopputuloksen, niin että pidemmätkään ripset eivät taivu kärjestä kiinni silmäluomeen. Samalla ripset myös värjätään, jotta lopputulos olisi mahdollisimman näyttävä.Miksi ottaisin ripsien kestotaivutuksen?


Suurin osa kestotaivutusasiakkaistani yksinkertaisesti vain rakastaa sitä luonnollista näyttävyyttä, jonka kestotaivutus saa aikaan. Osa heistä on saattanut kokeilla ripsienpidennyksiä, mutta ovat kokeneet ne liian työlääksi huoltaa (ripsienpidennyksiä huolletaan 3-4 viikon välein) tai muuten vain kokevat pidennykset liian näyttäväksi.


Ripsien kestotaivutus on hyvä välimaasto: Ripsissä säilyy niiden luonnollinen olomuoto, sillä niihin ei liimata mitään ylimääräistä tai keinotekoista, mutta taivutettuna se on silti näyttävämmän näköinen. Moni lyhytripsinen asiakkaani on ilahtunut hoidon jälkeen peiliin katsoessaan: "Ai noin pitkätkö minun ripseni oikeasti ovat?!" - suorina emme usein itse oikein huomaakaan, miten pitkiltä ripset voidaan saada näyttämään.


Taivutettu ripsi näyttää pidemmältä ja kun se lisäksi värjätään käsittelyn yhteydessä, lopputulos on runsaamman näköinen. Jos haluat ripsiisi lisänäyttävyyttä, voit sipaista niihin ripsiväriä.Kuinka kauan vaikutus pysyy ripsissä?

8-10 viikkoa, eli ripsien elinkaaren ajan. Vaikutus lähtee sitä mukaa kun omat ripset uusiutuvat.


Kuinka kauan hoito kestää?

Hoito kestää noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti silmät kiinni ja rentouttavaa musiikkia kuunnellen.


Milloin voin uusia käsittelyn?

Sitten kun edellinen käsittely on kulunut melkeinpä kokonaan pois, eli 8-10 viikon päästä.


Mitä kotihoito-ohjeita minun pitää noudattaa kun otan Yumi Lashes-hoidon?

Yumi Lashes-käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella tai hieroa 48 tuntiin. Koska kyseessä on rakennekäsittely, kotiin olisi hyvä ostaa ripsien hoitotuote, joka kosteuttaa käsiteltyä ripseä. Näin saat parhaimman ilon Yumi-hoidostasi ja ripset pysyvät hyväkuntoisina! Yumi Lashes ripsien kotihoitotuote maksaa 29 euroa.

Yumi-käsiteltyjä ripsiä saat meikata aivan samalla tavalla kuin käsittelemättömiäkin ripsiä ja ensimmäisen 48 tunnin jälkeen saat hieroa, koskea ja kastella ripsiäsi. Voit saunoa, uida ja tehdä ihan mitä vain, käsittely ei mene näistä pilalle.


Kuinka paljon Yumi Lashes maksaa?

89 €, joka sisältää ripsien Yumi-hoidon ja kestovärjäyksen. Kulmien värjäys ja muotoilu käsittelyn yhteydessä + 15 €.


Ripsien kestotaivutus todella kannattaa. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan!