YUMI LASHES

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Hyvä tietää ripsien kestotaivutuksesta:


Yumi Lashes on uusi, mullistava tekniikka, joka omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimattavia irtokuituja tai mitään muutakaan keinotekoista lisäkettä. Yumi Lashes-käsittelyllä voidaan taikoa suorista ripsistä taipuisat 8-10 viikoksi.

Yumi Lashes syntyi vuonna 2008 ja siitä saakka se on saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailmaa. Eikä ihme, koska kyseessä on todella upea palvelu! Kestotaivutuksen avulla ripset pysyvät kaarevina ympäri vuorokauden, meikillä ja ilman.

Kysymyksiä ja vastauksia:
 

Miten Yumi Lashes tehdään?


Yumi Lashesissa ripsi käsitellään niin, että ripsi taivutetaan tyvestään kohoamaan ylöspäin. Ripset taivutetaan eräänlaisen silikonimuotin päälle, jonka avulla ripset saadaan haluttuun muotoon. Toisin kuin ripsipermanentissa, Yumi Lashes-käsittelyssä käsitellään ainoastaan ripsen tyvi. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pidentävän lopputuloksen, niin että pidemmätkään ripset eivät taivu kärjestä kiinni silmäluomeen. Samalla ripset myös värjätään, jotta lopputulos olisi mahdollisimman näyttävä.
 

Kuinka kauan vaikutus pysyy ripsissä?
 

8-10 viikkoa, eli ripsien elinkaaren ajan. Vaikutus lähtee sitä mukaa kun omat ripset uusiutuvat.
 
Kuinka kauan hoito kestää?


Hoito kestää 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti silmät kiinni ja rentouttavaa musiikkia kuunnellen.
 

Milloin voin uusia käsittelyn?


Sitten kun edellinen käsittely on kulunut pois, eli 8-12 viikon päästä. 
Mitä kotihoito-ohjeita minun pitää noudattaa kun otan Yumi Lashes-hoidon?
 

Yumi Lashes-käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella tai hieroa 48 tuntiin. Koska kyseessä on rakennekäsittely, kotiin olisi hyvä ostaa ripsien hoitotuote, joka kosteuttaa käsiteltyä ripseä. Näin saat parhaimman ilon Yumi-hoidostasi ja ripset pysyvät hyväkuntoisina! Yumi Lashes ripsien kotihoitotuote maksaa 35 euroa.
Yumi-käsiteltyjä ripsiä saat meikata samalla tavalla kuin käsittelemättömiäkin ripsiä.

 

Kuinka paljon Yumi Lashes maksaa?


89 €, joka sisältää ripsien Yumi-hoidon ja kestovärjäyksen. Kulmien värjäys ja muotoilu käsittelyn yhteydessä + 10 €.